W e e k e n d k u r s e r

 

                          Lyt mit hjerte
                            til hvisken af verden
                             hun bejler til din kærlighed 

                                                                   Tagore

         
 ... »It is through your body you realize you are a spark of divinity« ...     BKS Iyengar

 

gæster er altid velkommen i mine kurser igennem hele ugen -

https://www.yoga-aeroe.info/CuteNews/uploads/post03.jpg

 

Her finder du Yogaintensiv dage som starter igen fra lørdag 8.9.18  kl.16-18 og fortsætter hver måned  til maj 2019. lørdagen indeholder aktivierende åndedætsøvelser og stræk, modrettet til immunforsvar of afgiftningen -  velkommen til! Pris 120kr. inkl. te, og skifter alle 14 dage med yinyoga.  læs mere om fx yin yoga på bunden af denne side.

yoga weekender med start i efteråret 26.-28.10 Hormonyoga og febr.2019 yoga og lykkeligheden.Yoga og sjælen 22.-24 er i forbereddelse.  Persønlig Yogakurophold kan altid tilrettelægges.

Special og fantastisk til alle med sangglæde også o naturen den fint sang- og trommeweekend 12.-14.oct. -

Sommeren over finder aktuelle yogatider under kurser

 

Lige nu er der Strandyoga tide (bare ikke i uge 30, pga af lukket kursus)

                                                           


https://www.yoga-aeroe.info/CuteNews/uploads/20171019_476_P1030946.JPG

 

Songs of the Sun, Stars & Earth -weekend med sang(chanting),svedehytte og tromme
12.- 14. oktober 2018

 

Velkommen til en weekend på Ærø med sang (chanting), trommespil og svedehytte. Man kan kalde chanting lydens yoga, og denne form for sang har gennem tiderne været en fast del af alle religioner. I weekend vil vi lære og dele hellige sange fra store dele af verden, mest fra Syd/Nordamerika og keltiske traditioner.

 

Det er Michael Bonser fra Wales, (www.ecoretreats.co.uk) der leder. Han har mere end 20 års erfaring med at arbejde med kraftenergier via chants og svedehytte-ceremonier. Chants kan bruges som en vej til at oprette balance og harmoni mellem hjerte, krop, sind, sjæl og naturen.

Michael har tidligere holdt workchops på Ærø. En af deltagerne skriver:»Det at gå ind et rytmefællesskab sammen med gruppen gjorde, at jeg glemte tid og sted og på en måde udvidede min hjerne. Jeg kalder det åndelig medicin, der gjorde, at jeg følte balance og centrering. Magien i chanting er fantastisk, også fordi man på en måde føler sig et med naturen og jordens såkaldte primitive samfund.«

Program
Fredag kl. 17-21: Introduktion til lyshjulene, der er vores energicentre og som hjælper til at finde balance og harmoni, med hjælp af tromme & chanting.

Lørdag kl. 10-20: Sange til at bygge op indre krafter, støttet med tromme, hjerteslag af jorden. Du er velkommen til at bringer også din egen tromme. Svedehytte om aften er en kraftig renselsesproces. I løbet af dagen vil der være vejledning i hensigten med og praksis i svedehytten. Vi vil gå ind i svedehytten og forbinde os med jord, ild, vand og luft med sang og trommespil. Nogle har oplevet at få en form for kontakt med jordens oprindelige folk. De fleste har følt, at de blev renset.

Efter svedehytten deler vi et måltid, så alle bedes medbringe enkel og nærende mad.


Søndag kl. 10-14: Sang som bøn. Vi vil afprøve og undersøge sangens kraft og kan opleve healingskraften ved hjælp af gentagelse af enkle sange fra oprindelige folk på jorden.


Priser: Hele weekenden koster 1400 kr. med te, vand, frugt (traditionelt faster man når man går i svedehytte), måltid søndag kl. 14.

Kun fredag: 250 kr., kun lørdag: 650 kr., kun søndag: 650 kr. inkl. mad, frugt og te, medbring en ret til lørdag

Ved tilmelding skriv til Dorit Lassen mail@yoga-aeroe.info hvilke dage du ønsker at tilmelde dig, om du vil overnatte og send 50% af kursusgebyret til Reg.7059 kontonr 1117000. Ønsker du mere information kan du ringe til Dorit på 41484895

Der er mulighed for nogle få værelser i huset, camping på vores marker samt køkken, så man selv kan tilberede morgenmad. Flere værelser er til rådighed i nabolaget. Giv venligst besked hvis dette ønskes.

 

 

 

 


 

 

Vital-yogaweekend

for kvinder (35+/overgangsalderen ...)

på Ærø

 

Fredag d.26.10. -Søndag 28.10.2018

Kurset er for såvel nybegyndere som øvede.

 

Praksis i denne weekend bygger på hormonyoga udarbejdet fra Dinah Rodrigues (i samarbejde med læger), en fantastisk stimulering til hele kroppen. Hormonyoga integrerer faktisk Hathaasanas, Kundaliniåndedræt og buddh. koncentrationsøvelser til en virkningsfuld rækkefølge, som hjælper mod søvnløshed, hedebølger, emotional ubalance, ufrugtbarhed mm . Igennem lette, men intensive øvelser aktiverer vi hele kroppen med hensyn til balance af hormonspejlet og stofskiftet . Rækkefølgen er velegnet til at integrere i din hverdag, og tager ca.35 min.

I den en lille gruppe (max. 8 deltagere) kan hver person arbejde ud fra sin egen kondition og behov.                     

Vi begynder fredag aften med et let aftensmåltid og derefter introduktion i hormonyoga med meditation.

Lørdag (hvis du står tidligt op, har du mulighed for at gå yoga walking ved søen med mig kl.7.30 – også søndag morgen). Ellers er der morgenmad kl.8.30, yoga session fra kl. 10 - kl. 13 og frokost 13.30.
Eftermiddagen står til egen rådighed med f.eks. sauna, byvandring, strandvandring, meditation eller andre personlige valg.

Der er aftensmad kl. 18, og herefter fordyber vi os igen lidt i teori & praksis med Antistressøvelser. Vi runder dagen af med mantrasyngning/ meditation.

Søndag begynder vi kl. 8, 1 time praksis, morgenmad kl. 10 og udøver derefter yogapraksis til kl. 13, således at vi har god tid til afslutning med frokost, afrunding og tid til spørgsmål .

Kurset koster 2600 DKK inkl. indkvartering i dobbeltværelse (enkeltværelse 200 DKK tillæg pr. nat), fuld økologisk g vegetarisk forplejning og drikkevarer.

 

Sted og tilmelding: Yogastudio Dorit Lassen

Søby Landevej 20, 5985 Søby               
www.yoga-aeroe.info
mobil 45 41486895         
mail@yoga-aeroe.info
               
Hvis du ønsker, kan opholdet forlænges og et individuelt program udarbejdes.

 


 

 

                                       

 

 

Yoga og lykkeligheden
                
8.-10.febr.2019  YOGAWEEKENDKURSUS PÅ ÆRØ


Kurset er velegnet for både begyndere og øvede - det handler om at finde indre ro og kroppens velvære med bevægelse.

Der lægges vægt på vores helhed og sindets balance i aktivitet og ro, målrettet til dine udfordringer og ønsker - og planer for dine næste skridt.

Åndedrætsøvelser (pranayama) og yinyogaens rolige adgang til dybde og afspændende yogaasanas, bliver kombineret med hatha og kundaliniflow - med hensyn til den enkelte. Kurset byder på en kreativ blanding af forskellige yogateknikker.
Der er plads til max. 8 deltagere. På den måde kan alle få inspiration og udfordringer, der passer til den enkelte.

Fredag: Vi begynder fredag kl. 17 med en let aftensmad - derefter velkomst-yoga: rolig medicinsk yoga med lidt aktiverende yoga flow

Lørdag: Hvis du står tidligt op, er du velkommen til yoga-walking med mig kl. 7.30
 
Der er morgenmad kl 8.30, og lørdagen starter med kundalini yoga kl. 10-13. Det aktive åndedræt vil også indgå. Det giver fantastiske aktivieringsmuligheder til både krop og sind, og igennem mantrasynging balancerer vi hjernens højre og venstre side, og du får åbnet din æterisk krop.
Der er frokost kl 13.30, og herefter er der fri fornøjelse: f.eks.til at tage på udflugt ud i Ærøs smukke natur, en tur på stranden, til eventyrbyen Ærøskøbing eller slappe af i sauna, meditere mm.
Kl. 18 er der aftensmad, og herefter fordyber vi os lidt i baggrunds filosofien til yoga og lykkeligheden, og så nyder vi den rolige medicinske yoga igen. Vi slutter dagen med åndedrætsmeditation og mantrasang.

Søndag:
Vi starter med kundalini/aktiv yoga tilpasset til gruppens behov kl. 8-9. Herefter er der morgenmad. Vi afslutter weekenden med mantrasang og meditation, og er færdige ca. kl. 12.
Du får materiale, så du kan fortsætte din praksis hjemme, hvis du har lyst.

Kurset koster 2600 DKK inkl. indkvartering i dobbeltværelse (enkeltværelse 200 DKK tillæg pr. nat), fuld økologisk vegetarisk forplejning og drikkevarer.
 Tilmelding: Yogastudio Søby, Dorit Lassen tel. 41486895
mail@yoga-aroe.info      www.yoga-aeroe.info


Yoga og sjælen

22.-24.febr.2019

Denne weekend er designet til at fordybbe dig i indre healing, to at bringer kroppens og spirituelle udvikling i balance.

Programmet er lige under forbereddelsen


 Yin-yoga er en yogaform, hvor det for alvor handler om at mærke sig selv. Det er blid yoga, hvor de enkelte stillinger holdes mellem 3 og 5 minutter, enkelte længere tid. De fleste yogastillingerne er liggende eller siddende .Ved at blive flere minutter i de samme yogastillinger, når du at finde en helt speciel ro og et nærvær i stillingerne, som er unik for denne yogaform. Du mærker intensitet, og det lærer dig »at være med det, der er« – uden at flygte fra det. Det er en læring, din hjerne tager med sig ud i det pulserende hverdagsliv, så du også kan få glæde af din yoga uden for yogamåtten.   

Kundalini-yoga giver personlig fordybelse i krop og sind. Kundalini-yoga, også kaldet Yoga of Awareness eller intet mindre end Mother of All Yoga, er en meditativ yogaform, som byder på en kombination af opvarmning, dynamiske øvelser, vejrtrækning og meditation/chanting. Systemet rummer 5.000 mulige yoga asanas, som arbejder med vidt forskellige kropslige og mentale mål – for eksempel styrkelse af rygsøjlen, immunforsvaret, berolige nervesystemet, øge hormonbalancen, skaber mentalt klarhed og hjælper med handtering af følelser mm.

"Det vigtigste i Kundalini Yoga er din egen oplevelse. Den går lige i hjertet. Ingen ord kan erstatte din egen erfaring" - Yogi Bhajan.

" When you don`t go within, you go without..."Yogi Bhajan (mester af Kundalini)
 

Om Hormonyoga

Hormon Yoga er en rimelig ny yogaform i Danmark, der især er rettet mod kvinder over 35, samt kvinder der har svært ved at få børn, har svære menstruationsforstyrrelser eller andre hormonrelaterede problemer.
Hormon Yoga er udviklet af den brasilianske yogaterapeut Dinah Rodrigues. Metoden indeholder elementer fra Hatha Yoga, Energetisk Yoga, Kundalini Yoga og tibetanske energi øvelser. Øvelserne er dynamiske, med intensive åndedræts teknikker, og har en dybtgående virkning på hormonsystemet og livsenergien, i yoga kaldet prana.
Omkring 35 års alderen (statistisk set) begynder østrogen niveauet at falde og mange kvinder oplever symptomer som hedeture, humørsvingninger, tør hud og tørre slimhinder, nedsat sexlyst, hårtab, træthed og depression. Teknikkerne i Hormon Yoga er udvalgt til at skabe hurtig lindring helt hen til ophør af disse gener.

 

Om meditation
Jeg underviser og praktiserer meditation meget gerne inkluderet i yogatimerne eller i timevis:

med hjælp af

 - opmærksomheden på vejrtrækning,

-  af fokussering på feks lys eller billed

-  bevægelser , som bliver meget rolig og afslappende...

- bruger din stemme med chanting af mantraer

Så kan du opnå den indre stillepunkt - skaber plads indeni, mentalt og følelsesmæssigt ,  til at være ens mig dig selv, med kroppen, sind og sjæl.

Og meget vigtig: anerkende dit eget indre lys og værdien af at VÆRE den du ER.

Måske kan du herfra finde under meditation nogle svar på dine indre spørgsmål uden at "arbejde" på dem....finde uden at søge :) 


Indisk Mantra Meditation

I Indien har mantraer i tusindvis af år været nøgler til at vække indre sjælelig visdom og ro gennem meditation. Mantrameditation er en indisk meditationsteknik, som hjælper dig med at fastholde fokus i meditationen og hermed gå dybere ned i den tankefrie meditationstilstand. På kurset lærer du at bruge enkle indiske mantraer både via fælles chanting og individuel indre repetition.  Igennem mantrasang stimulerer du 78 meridianpunkter i gånen og hjernebølgerne kommer til en rolig modus som øges Balance i kroppen og sind.

 

Den spirituelle Solhilsen


I alle naturreligioner tilbedes solen som den givende kraft, der får alt til at gro. I yogakontekst er solen et symbol på spirituel oplysning, og selve tilbedelsen af solen er i solhilsenen et ritual med urgamle rødder.

Mange kender solhilsenen som en fysisk serie af yoga-øvelser, men i den gamle indiske visdom ligger der meget mere bag. Lær hvordan de forskellige fysiske positioner har dybere filosofisk mening og få et redskab til en kort morgen-yogapraksis, som fastholder dit daglige fokus på den spirituelle udviklingsvej – selv i en travl og stresset hverdag. Undervisningen indeholder både fysisk yoga, yogafilosofi samt undervisning i vejtrækningsøvelser, dybdeafslapning og kort meditation.

 

Amma says, »The body is like a bridge that connects us with our inner self. The human body is the temple of the indwelling God. Hence, purification of the body is very important.«


 

Dances of Universal Peace -

 


we come whirling
out of nothingness.
The stars make a circle
and in the center
we dance.

Rumi

Dances of Universal Peace til alle årstiderenes fester i keltisk tradition (1. maj Beltane,21.6. summersolstice,1.8. lammas, 21.9. jævndøgn, equinox, 1.10. samhain, allerhelgen, 21.12. wintersolstice, 1.2. lysfest, 21.3. jævndøgn - springequinox,
som varer alle ca. en time

 
Fejer med at danse og synge sammen her ud i Medicinhjul ud på markerne.  – finde sammen i en kreds med andre  -  en time med song, Dances of universal peace og dine egne kreative indput....
(Dances er næmt at lære, kommer fra alle verdens traditioner og vi synger fx mantraer direkte med enkelte skridt)
 
Du må gerne tager veninderne/familie med. Velkommen til !
(Det er gratis og varer bare en time - i tilfælde af regn går vi ind i yogastudio)
tilmelding Dorit tel. 414868953  

 


Powered by CuteNews

 

Sidst opdateret Torsdag   28. Juni 2018

 
Dorit Lassen & Johannes Hets
© 2012 www.yoga-aeroe.info
DK 5985 Søby
Søby Landevej 20

Telefon 0045 41486895
e-mail: mail@yoga-aeroe.info


Produktion + Design:
Palme Design Nordus, D 23923 Palingen (bei Lübeck)

www.grafik-design-nordus.de
All rights reserved. Any abuse, non-authorized reproducing or copying is strictly prohibited.