o m   m i g
Dorit Lassen
Jeg er uddannet yogalærer, psykoterapeut -og kropsterapeut og flyttede 2009 til Ærø fra Tyskland. Jeg værdisætter øens fantastiske natur og ro meget - det giver en dejlig baggrund for at dyrke yoga, og lave helbredende aktiviteter for kroppen og sindet. Her på Ærø underviser jeg yoga individuelt og i (små) grupper, for begyndere og erfarne. Yoga er bekendt for dens helbredende virkning på kroppen og i sindet på mange måder. Jeg praktiserer Yin- , Hatha-, og KundaliniYoga, efter behov også Hormonyoga. På denne måde kan jeg altid tilrettelæg hver yogatime passende til hvert mennesker - og I må vælger imellem forskellige grupper.
Jeg er født 1958 i Neumuenster/Tyskland og er mor til en voksen dreng. Inden jeg flyttede til Ærø 2009, havde jeg min egen klinik for børn- og ungdomspsykoterapi i Ahrensburg, og for voksne speciel med focus i Journeyterapi (Practitioner siden 2007, med baggrund Heilpraktiker for psykoterapi siden 1985). Her integrerede jeg mine forskellige terapiuddannelser: Gestaltterapi, Transactionsanalyse, Kropsterapi Biosynthese , samtaleterapi, Aurasensing- Chakraarbejde og Yoga (uddannelse 2005). Hele mit liv har jeg koncentreret mig på at lære healingstekniker - og jeg deler min erfaring gerne i mit arbejde med mennesker. Nu er jeg meget glade at være i naturen, gennemføre naturbeskyttende projekter. Spirituelle traditioner og shamanistisk arbejde med medicinhjulet giver mig indsigt for den stor nåde at leve her og nu ... med Yoga kan vi både være i naturen og styrke vores egne indre Natur.

.... og mit arbejde

»Ha« betyder sol, som står for vores aktive højre side af kroppen og »tha« betyder måne, som står for vores passive venstre side af kroppen. Yoga arbejder med samspillet mellem vores aktive og passive side, som skal være i en sund balance: »vel-spænding«. Den klassiske Praxis af yoga er at kunne mærke og være bevidst om kroppen ved hjæp af åndedrætsøvelser, Asanas (yogastillinger), afspænding og meditaiton. Ved samtidig at synge mantraer forstærker man virkningen af øvelserne. I min undervisning ligger jeg vægt på at man har det sjovt med at bevæge og bruge sin krop og at man bliver bevidst om det fantastiske vidunder »kroppen«!

Hver yogatime er sammensat af »Pranayama« (åndedrætsøvelser), opvarmning, enkelte Asanas eller en række forskellige øvelser, afspænding og meditation / synge mantraer.

For dem som måtte ønske det, kan jeg i en privat undervisningstime eller i en lille gruppe koncentrere mig om eventuelle problemer såsom en dårlig ryg, asthma, søvnløshed, migræne etc.

Hvis man synes, man har et akut fysisk eller psykisk problem, tilbyder jeg også »Journey Therapy«, som er en rejse langt ind i kroppen. Det hjælpe også meget for børn eller teenager hvis der er meget bange, nervøs eller har mavepine etc. Vil du ved mere derom kik pa www.journeytherapy.de engelsk /tysk beskrivelse eller ring gerne til mig.

As Wind and carries our prayers for Earth and All Life, may respect and love light our way.
May our hearts be filled with compassion for others and for ourselves.
May peace increase on Earth. May it begin with me.

unknown source

Sidst opdateret Torsdag   05. Juli 2018

 
Dorit Lassen & Johannes Hets
© 2012 www.yoga-aeroe.info
DK 5985 Søby
Søby Landevej 20

Telefon 0045 41486895
e-mail: mail@yoga-aeroe.info


Produktion + Design:
Palme Design Nordus, D 23923 Palingen (bei Lübeck)

www.grafik-design-nordus.de
All rights reserved. Any abuse, non-authorized reproducing or copying is strictly prohibited.