Yogastudio Ærø

Om mig

 

Dorit Lassen

»Deep Peace of the running wave to you
Deep Peace of the quiet Earth.
Deep Peace of the flowing air to you.
Deep Peace oft the shining Stars.
May Peace fill your soul,
may Peace make you whole.«

Rabindranath Tagore


I dag er jeg udfoldet som den Grønne kvinde (*), fuld af begejstring for naturen, sang og dans & Gaias generøsitet, som jeg føler er livsessencen.

Jeg arbejder som børn-og ungdoms psykoterapeut i en klinik i Husum og bor i Bregninge/ Ærø. og bruger af mine forskellige terapiuddannelser: Gestaltterapi, Transactionsanalyse, Kropsterapi Biosynthese, Samtaleterapi, Aurasensing, Chakraarbejde, Yoga og Urtelærer.

Hele mit liv har jeg været fascineret af planter og healingsteknikker, og lært med bla. med Arwyn Larkin, »Dreamwalker« - USA, Susan Weeds, USA, Carol Guyett – Irland. Jeg deler med glæde mine erfaringer i arbejdet med andre mennesker.

Spirituelle traditioner som Buddhisme og Shamanistisk arbejde med medicinhjulet, giver mig stor indsigt for den nåde, det er at leve her og nu.

Med urterne i naturen, kan vi lære, lytte og styrke vores egne indre natur.

I 2009 flyttede jeg til Ærø fra Tyskland. Jeg værdsætter øens fantastiske natur og stilhed. Det giver en dejlig baggrund for at lave helbredende aktiviteter for krop og sind. Jeg er født 1958 i Neumuenster/Tyskland og er mor til en voksen dreng. Inden jeg flyttede til Ærø i 2009 havde jeg min egen klinik for børn- og ungdomspsykoterapi i Ahrensburg, og jeg har praktiseret siden 1985 med voksne på baggrund af Heilpraktiker for psykoterapi.

(*) keltisk tradition