P e r s o n d a t a p o l i t i k

Persondatapolitik hos Yogastudio Ærø/Økogård Vitsø
 

Yogastudio Ærø, Dorit Lassen, har formålet til at støtte mennesker i helbreden både kroppen og sjæl. Økogård Vitsø vil tilbyde rekreative ophold og støtte til naturen . Kontakt til Yoga Ærø/Økogård Vitsø sker ved at kunden/klienten frivilligt henvender sig.

Ved at skrive til Yogastudio Ærø/Økogård Vitsø samtykker du til at Dorit Lassen må besvare din henvendelse.

Henvendelser og behandling hos Yogastudio Ærø er frivillig og fortrolig. Yogastudio Ærø behandler dine data kun til det formål du henvender dig med. Dvs. mails, smser bliver slettet når arbejdssamhæng er forbi. Yogastudio Ærø videreformidler- eller sælger ikke kontaktoplysninger eller andre personlige kendetegn på klienter, kunder eller yogaelever.

I forbindelse med behandling og terapi (Journeyterapi, terapeutisk yoga) kan Yogastudio Ærø spørger dig om oplysninger om fysisk eller psykisk helbred. Dette er for at kunne tilrettelægge det bedste forløb for dig og din sundhed. Og for at sikre, at behandlingen ikke strider mod øvrige etiske eller faglige retningslinjer.

Yogastudio Ærø/Dorit Lassen opbevarer og behandler persondata og personfølsomme oplysninger kun i den tid, vi arbejder sammen og i henhold til loven .

Personer, der har henvendt sig til Yogastudio Ærø/ Økogård Vitsø kan til enhver tid få slettet mail-korrespondance, kontaktoplysninger efter skriftlig anmodning til Dorit Lassen. Ligeledes kan du til enhver tid få indsigt i de oplysninger, der opbevares hos Yogastudio Ærø/Økogård Vitsø.

Yoga Ærø/Økogård Vitsø sikrer dine oplysninger bedst muligt.

Sidst opdateret Mandag   18. Juni 2018

 
Dorit Lassen & Johannes Hets
© 2012 www.yoga-aeroe.info
DK 5985 Søby
Søby Landevej 20

Telefon 0045 41486895
e-mail: mail@yoga-aeroe.info


Produktion + Design:
Palme Design Nordus, D 23923 Palingen (bei Lübeck)

www.grafik-design-nordus.de
All rights reserved. Any abuse, non-authorized reproducing or copying is strictly prohibited.