Yogastudio Ærø

Imprint Databeskyttelse

 

Databeskyttelsespolitik

Yogastudio Ærø

Titel: psykoterapeut

Navn: Dorit Lassen

Adresse:
Tværby 12,
5970 Ærøskøbing/Bregninge

e-Mail: mail@yoga-aeroe.info

Phone:
DE 0160 98703494
DK 0045 41486895

Hvordan finder jeg mig på Ærø:

 

Persondatahåndtering:

Yoga-Ærø er sat i verden for at bidrage til sundhed og menneskers relation til helbedende urter. Kontakt til Dorit Lassen sker ved at kunden/klienten frivilligt henvender sig.
Henvendelser og behandling hos Dorit Lassen er frivillig og fortrolig. Dorit Lassen behandler dine data til det formål du henvender dig med. Dorit Lassen videreformidler- eller sælger ikke kontaktoplysninger eller andre personlige kendetegn på klienter, kunder eller yogaelever. Modtagelse af nyhedsbrev kræver samtykke.
I forbindelse med terapi og behandling (Journeyterapi, coaching, yogaterapi, mv.) kan Dorit Lassen bede om oplysninger om psykisk eller fysisk helbred. Dette er for at kunne tilrettelægge det bedste forløb og for at sikre, at behandlingen ikke strider mod øvrige etiske eller faglige retningslinjer. Dorit følger etiske retningslinjer .
Dorit Lassen opbevarer og behandler persondata og personfølsomme oplysninger i henhold til loven om persondata og personfølsomme oplysninger og Dorit Lassens Persondatapolitik. Dorit Lassen følger datatilsynets retningslinjer i forhold til at opbevare personfølsomme oplysninger.
Er du i terapi hos Dorit Lassen oprettes en klientjournal. Første gang du kommer skal du samtykke skriftligt til at journalen må oprettes. Personer, der har henvendt sig til Dorit Lassen eller er I behandling kan til enhver tid få slettet mail-korrespondance, kontaktoplysninger eller klientjournal efter skriftlig anmodning til Dorit Lassen. Ligeledes kan du til enhver tid få indsigt i de oplysninger, der opbevares hos Dorit Lassen.
Dorit Lassen sikrer dine oplysninger bedst muligt: mail og hjemmeside er krypteret. Journaler og noter fra samtaler opbevares utilgængeligt i aflåst skab. Brud på datasikkerhed meddeles til Datatilsynet inden for 72 timer.
Du kan læse mere om dine rettigheder som registreret hos Datatilsynet: Vejledning om den registreredes rettigheder.
Ved at skrive til Dorit Lassen samtykker du til at Dorit Lasse må besvare din henvendelse. Vi anbefaler, at du aktivt samtykker ved at benytte kontaktformularen (Her), når du vil kontakte Dorit Lassen.

Købsvilkår

Din »kvittering« fremgår af din bankoverførelse, vi udsteder ikke automatiks en faktura eller kvittering, med mindre at du forespørger det.
Ved booking og bestilling forpligter du dig til vores købsvilkår og afbudspolitik, som fremgår under den enkelte ydelse. Køb refunderes ikke. Under force majeure ophæves Dorit Lassens forpligtelser.

 

Grafik, Design & Produktion:

 
Grafik Design Nordus
www.grafik-design-nordus.de